Hej og velkommen

Morten Thorlaksen startede Danskhjemmeservice.dk i 2014, med almindeligt havearbejde for private, efterspørgslen efter ordentligt have arbejde var der, men som alt andet er kvalitet og loyalitet, kombineret med en fornuftig pris, der er til at betale,  ikke noget der bare hænger på træerne, det er måske derfor Danskhjemmeservice`s Kunder stort set kun er fra mund til mund,                                                                   

                                                           – Det er vi naturligvis meget stolte af. –

TILSKUD.

Efterspørgslen blev især større da boligjob ordningen kom, idet der var mulighed for at få hjælp i hverdagen og samtidig få fradrag for det. ca. 26% af udgiften, får man retur og op til 6400 kr om året pr person over 18 år i husstanden.

 Derfor har vi udvidet med FASTE Have og Rengørings rutiner til en Super pris til vores trofaste kunder.

Vi kombinerer de 2 ting, vi gør det hele for dig, efter aftale og fast tilbud, vi fjerner affald og har de fornødne maskiner med til en Fast pris.

Der er egentlig ikke nogen der orker havearbejde, både fordi det er hårdt og fordi det er dyrt, men når det først haven eller opgaven er løst, kan man læne sig tilbage og nyde det.

Almindeligt havearbejde m.m.

  • Græsslåning
  • Klipning af hæk
  • Lugning
  • Beskæring af buske og træer (ikke træfældning og fjernelse af væltede træer)
  • Snerydning
  • Fliserensning af terrasser, indkørsler m.m. (rensning af tagrender giver ikke fradrag).

BEMÆRK: Fradraget gælder ikke, hvis fritidsboligen har været udlejet.

Nye Handymen kommer til.

Vi kan ikke følge med efterspørgslen på Handyman arbejde,  det er jo dejligt…

Men trist når vi bliver nødt til at sige nej til opgaver, Derfor har vi valgt at starte op med at dele andre Handymen`s erfaringer og få hjælp til alle vores trofaste kunder.

Da vi havde i forvejen en masse kontakter til andre selvstændige Handymen, kunne vi se fordelen i, at dele denne platform.

Det vil sige at man som selvstændig Vinduespudser eller Tømrer, (måske bare en gør det selv pensionist der gerne vil hjælpe andre) har mulighed for at få et større netværk samt større kundekreds (bare rolig vi hjælper).

Hvordan opretter man sig.

Man kan blive en del af Danskhjemmeservice.dk således

 (tryk på –  “sådan gør du” for at læse mere) 

tryk på erhverv eller privat for at få hjælp, derefter opretter du dig med dine informationer, derefter viser du din profil og hvad man står for igennem vores butik. vælg prøve versionen som er gratis i 14  dage,

Derefter kan man så vælge at fortsætte med abonnementet eller opsige det (send os en mail- læs vilkårene) vælger du at fortsætte bliver dette i vores sølv abonnement, du kan også vælge at opgradere til – medlem af Dhs.dk. som har endnu flere muligheder i abbonnementet

Her kan du kontakte og blive kontaktet af andre Handymen samt få opgaver samt mail/tilbud fra dhs.dk der har kunder der skal have udført opgaver.

Gebyrer.

Vi opkræver ingen afgifter eller andre til tider, irriterende gebyrer, Vi kan tilbyde logo samt telefon nummer til din bil for du kan give et større blikfang, evt hjælp fra rådgivning/hjælp af vores tilknyttede bogholder, Men eftersom det er din forretning er det dig der bestemmer. vi er kun et udstillingsvindue/Brand for din forretning.

Opsigelse.

Ønsker du at stoppe dit medlemsskab hos os, Så send en mail til Danskhjemmeservice.dk – Meget gerne med en begrundelse hvorfor. (så vi kan blive bedre) .

Obs. Det abonnement man har betalt for, refunderes ikke, (pga. bindings perioden) så vælg at betale det månedsvis eller tag gratis versionen. husk dog at alt skal oprettes igen hvis dit abbonnement ophører)

Team Danskhjemmeservice.dk