Til Private.

Søger du en Handyman, der kan ordne lige præcis din opgave, gå ind i butikken og vælg Handyman sorter efter nye eller efter placering. husk du betaler direkte til handymanden efter udført arbejde.

Til Erhverv

Ønsker du at kunder kan se din business. opret din egen butik, Opret derefter din profil under Handyman. Husk at skrive hvad du står for og hvad du er god til, upload eventuelt billeder af dine projekter.

Hvis du er selvstændig og mangler kunder, så vil vi sørge for at du bliver synlig, du kan ligge din profil op under Handyman eller en af de andre valg.

så kan din kommende kunde selv finde og kontakte dig kunderne kan skrive til dig i kommentar feltet.

husk at besvare dine henvendelser du får dem via mail, så virker du meget mere troværdig.

Det synes vi selv og det vil vi også have at du synes, giv os et praj via vores kommentar side hvis der er noget vi kan gøre bedre. god fornøjelse.

Team Danskhjemmeservice.dk

Ja. til enhver tid vi sætter en ære i, at du er tilfreds, bare send os en mail med dit brugernavn, så sørger vi for du bliver slettet fra sitet. vær dog opmærksom på at eventuelle betalte abonnementer stopper med det samme, og at abonnementer ikke refunderes pga, bindingsperioden. vi vil dog sørge for at alle dine personlige informationer samt konto bliver slettet, og ydermere kan vi som de eneste garantere at du selv kan slette din profil hos Danskhjemmeservice.dk, vi gør dog opmærksom på at vi IKKE kan genskabe din konto,  idet den er væk for evigt.